A period influenced fusion extension to a substantial family house in the centre of Solihull reorders accommodation and provides a rational in the interlinking spaces.  The contemporary take on a Georgian orangery was delivered as a full turnkey project including lighting, cabinetry and AV consultancy for this private client, the idea was to interlink a previously lesser used formal dining room with the drawing room providing a space which was light, warm, comfortable and could cross programme as a formal seating area or relaxation space for listening reading and appreciation of the landscaped rear aspect. The feature wall of joinery was position with focal glazing, TV and concealed integration.
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-46.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-1.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-6.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-44.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-4.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-16.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-52.jpg
       
     
 A period influenced fusion extension to a substantial family house in the centre of Solihull reorders accommodation and provides a rational in the interlinking spaces.  The contemporary take on a Georgian orangery was delivered as a full turnkey project including lighting, cabinetry and AV consultancy for this private client, the idea was to interlink a previously lesser used formal dining room with the drawing room providing a space which was light, warm, comfortable and could cross programme as a formal seating area or relaxation space for listening reading and appreciation of the landscaped rear aspect. The feature wall of joinery was position with focal glazing, TV and concealed integration.
       
     

A period influenced fusion extension to a substantial family house in the centre of Solihull reorders accommodation and provides a rational in the interlinking spaces.

The contemporary take on a Georgian orangery was delivered as a full turnkey project including lighting, cabinetry and AV consultancy for this private client, the idea was to interlink a previously lesser used formal dining room with the drawing room providing a space which was light, warm, comfortable and could cross programme as a formal seating area or relaxation space for listening reading and appreciation of the landscaped rear aspect. The feature wall of joinery was position with focal glazing, TV and concealed integration.

Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-46.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-1.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-6.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-44.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-4.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-16.jpg
       
     
Fabric+-+43+Woodside+Way+-+LR-52.jpg